Με ομιλία Κασσελάκη ανοίγει η διήμερη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου και αύριο Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της πρότασης Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

H ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο προγραμματικών θέσεων το οποίο απαριθμεί 31 σελίδες. Όπως αναφέρουν από την αξιωματική αντιπολίτευση, «η προετοιμασία και υποβολή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του Σχεδίου Προγραμματικών Θέσεων, παρά τα στενά χρονικά περιθώρια, υποδηλώνει τη δέσμευση για την τήρηση του συμφωνημένου οδικού χάρτη για έναν ουσιαστικό προσυνεδριακό διάλογο και την διεξαγωγή του έκτακτου Συνεδρίου στις 23-25 Φεβρουαρίου».

«Επίσης αποδεικνύει ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε αυτήν την νέα φάση επανεκκίνησης της πορείας του με συσπείρωση, ανανέωση και ανασυγκρότηση επιβεβαιώνει τις αρχές και τις αξίες του, τις πολιτικές και κοινωνικές αναφορές του. Αναδεικνύει τις σημαντικές παρακαταθήκες του και ταυτόχρονα κάνει με τόλμη αυτοκριτική στην πορεία του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί